Kedves Ügyfeleink! Áruházunkban azonnal vihető WPC teraszburkolat és WPC kerítéselem készlet található.

Arrow up
Arrow down
Skip to main content

Bemutatkozás

Cégünk 2009-es alapítás óta, fő profilja az európai: Német, Norvég, Svéd, Cseh, Litván, Szlovák Osztrák és Franciaországból   származó lambéria, hajópadló, teraszburkolat, faipari fafestékek forgalmazása. Áruházunban kínálunk még faforgácslapcsavarokat, ácsszerkezeti építő csavarokat, oszloptartókat, gerendapapucsokat, talajcsavarokat, sarokvasakat, festőecseteket-hengereket, és még sok egyéb kiegészítőt ami szükséges az elvéngzendő munka során.
      A széles választék, a kedvező személyre szabott árak garantálják, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket. Arra törekszünk, hogy mind kereskedelmi, mind társadalmi kapcsolatainkra a felelősségteljes és a tisztességes piaci magatartás legyen a jellemző. Számunkra az ügyfél a legfontosabb személy akár személyesen, akár telefonon vagy e-mail formájában. Minden eszközzel, és tudásunkkal azon vagyunk, hogy szolgáltatásainkkal a lehető legelégedettebb legyen. 

Szívesen fogadjuk, sőt várjuk ügyfeleink véleményét javaslatait , hogy szolgáltatásainkat ez által is még inkább igényeikhez alakíthassuk, bővíthessük, vagy a körülményhez alkalmazkodva változtathassunk. Fontosnak tartjuk az ügyfeleinkkel való személyes kapcsolatot, ami lehetővé teszi számunkra a kéréseikre való gyors reagálást, az igényeihez való gyors alkalmazkodást és a jó munkakapcsolat kialakítását. Az Ön rendelkezésére áll az ország több fa importőrének az áruválasztéka.

Vásárolhat nálunk személyesen "áruházunkban" vagy az otthoni karosszékéből is "webáruház " formályában. Minden esetben arra törekszünk, hogy minőségi árút kapjon tőlünk és meg legyen elégedve szolgáltatásainkal. 

Tisztelettel: alt alt
  Bertalan Csaba Bruck Attila
  ügyvezető ügyvezető